dissabte, de gener 14, 2006

Una onada de records

Aquests dies hem estat treien, o més ben dit, desmontat l'habitació que teniem d'estudi. La veritat és que ha estat una mica dur per mi, ja que he hagut de ficar en dotze caixes un munt de records que ni sabia que encara estaven guardats en els racons més profunds de calaixos, armaris i estanteries.
Per acabar de complicar-ho, ara mateix tot el que fem ja és a contrarrellotge. Falta tan poc!!
Sigui com sigui, segur que ens agafarà amb els pixats al ventre.
La que sí que sortirà entrenada i preparada serà l'Ona. Cada dia fa unes caminades impresionants dins la panxa de la seva marona, la pobra Núria té els seus peuets marcats per tot el ventre.

Avui cal una menció especial per l'Otger, un que de ben segur serà un bon amiguet de l'Ona. Felicitats per la Lourdes i en Juli per aquesta perla que han portat al món. Res companys, ara sí que ens tocarà canviar aquest país d'una vegada per tal de deixar-los alguna cosa millor.

1 comentari:

JULI CUÉLLAR ha dit...

Avui fa un fred que pela, però, contra tot pronòstic, hem sortit amb la bossa i l'Otger. Cap al Robafaves! i de tornada hem visitat el teu blog...i, noi, no podem fer altra cosa que dir-vos enhorabona pel naixement de l'Ona. Segur que la vostra filla serà una persona encantadora! Plegats cotinuarem la tasca d'endreçar i refer aquest país en què han nascut els nostres fills...